Korkade människor, ja dom finns överallt

Den dagen har varit allmänt onödig. Började klockan 9 med lucia + dans till halv 11. Efter det var de historialektion med världens sämsta film, Marie Antoniette eller vad fan de nu heter. Den skulle handla om den franska drottningens lyxiga liv, men jag tyckte faktiskt mest att dom gick runt i ett slott och hade olika klänningar på sig. Ibland åt dom mat också.

Efter de stod det lunch på schemat. Emma hade taggat till för risgrynsgrönt hela veckan, och när man kommer till matsalen så går de knappt att få ner gröten på tallriken. Mums.

Sen var det graflektion. Jag och Evelina trodde att vi började halv 1 och vid 20 i så hade läraren fortfarande inte kommit. Men vi började visst kvart i, och japp prick i tid stod han där och öppnade dörren för oss. Vi som var så sugna att åka hem.
Vi skulle kirra egen hemsida men det gick inte att logga in på datorerna. Vi fick en halvtimmes rast för att se om de sedan skulle funka. Vi velade återigen på om vi skulel tagga hem, men så blev det inte.
När den där halvtimmen hade gått så var vi väl på lektionen i en kvart. Vi råkade visst höra något om att man fick åka hem när man ville, bara man lärt sig något. När snubben skulle iväg för att hämta kaffe så halvsprang vi ifrån lektionen.

Vi fick en liten skrattattack och så kom han där i korridoren när vi stod vid skåpen! Vi typ sprang iväg. "Fan Emma, jag glömde mobilen vid datorn!" Haha bra jobbat Evelina. Han verkade ju inte allt för sur för att vi gick. Och ja, vi var konstiga.

Sen bar det av till mammas jobb. På tåget hem blev man lite allmänt avundsjuk. Så fort tåget saktade in för en station så hördes ett jäkla klirrande och dom lila små kassarna verkade synas över allt. Emma is a good girl :) Well, tonight at least. Eller de får vi ju i och för sig se.
För nu ska jag dra. HA!
Ciao.

Kommentarer
Postat av: evelina

haha, vi är så bra :p

2008-12-12 @ 22:17:56
URL: http://explosions.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0