En helt vanligt onsdag

Sitter på Marcus jobbiga mac, vad gör man inte för sina läsare. Tänk om jag skulle ha lika många här som jag har på travnet.

Har lekt vuxen ikväll, städat lite i huset och lagat mat till brudarna. Eller ja, om ris och nuggets är att laga mat så. Nu sitter jagoch glor halvt på liven, två f-lopp och Emma får ingen styrning. Hm.

Körde min häst med ett mjukare bett idag, blev tusen gånger bättre. De vanliga jag hade förut har förmodligen nypt henne i mungiporna. Visst ligger hon på lite, men den här gången lyssnade hon i alla fall, efter några varv kunde jag själv bestämma tempo. Snart är jag boss på heltid när vi tränar.



Igår var det förresten matteprov. Kan omöjligt säga att det gick bra, men jag bara måste fixa ett G. IG finns liksom inte i min värld och jag tänker inte plugga matte på lovet. Över min döda kropp.
Efter de så åkte jag i alla fall och tröstshoppade lite på HM och Gina, underkläder, ett par ljusa jeans, en randig tröja och ett par ljusa jeansshorts till sommaren, en för övrigt efterlängtad tid på året.

Mickas ligger i soffan, sjukt. Nyser och hostar som en dåre och Emma Wahlberg har bestämt sig för att övernatta i hennes rum tills imorgon. Inte smart. Blir nog soffan istället.

XOXO, Emma. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0