i skräckens värld

Vi strejkar mot vädret totalt, sitter framför en film, The Local's. Vi köpte 13 skräckfilmer tror jag, började titta igår och nu ligger vi på våran tredje. Igår såg vi Saw, som jag sätt förut, och One missed call, haha skitläskig var den, även fast den var väldigt overklig.


Igår åkte vi in till Valla med Sharpness, Jackpot, Lufsen och Fritz. Man kan inte säga mer än att vi hade en kanondag. Först så körde Marcus en åt Ola Samuelsson i lärlingsloppet som han vann med. Sen var han 2:a med Sharpness också. Grabben är ju ruggigt säker för dagen.


Loppet efter gick Jackpot. Han var galen i värmningen, vi bytte till ett cresendobett och tog bort käken. I den giltiga starten så hoppade han och tappade 20 meter. Micke var tvungen att hålla i honom om någon framför hade hoppat, annars hade han nog kört rakt över dom.

Han tog i alla fall kapp fältet och låg sist utvändigt hela vägen. In på upploppet var han sist, flög fram och fick sista pengen. Han fick ett perfekt lopp och känna att det inte är så jäkla farligt att springa runt en banan.
Älskade vän.

Direkt efter körde Mickas och Klara. Lufsen vann hur enkelt som helst på 2.05, och ändå var han inte alls hundra. Fritz var Stall Seg och kom i mål på 10 sekunder över rekordet.

Nu ska jag se klart på den här skitfilmen.

 

XOXO, Emma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0