hoppas jackpot får en in jackpot

Emma är ännu mer solbränd idag än vad hon var igår. Skulle byta hage på 1-årsmärrarna, det var ju lyckat!
Fick tag i två av dom, de två andra damerna vägrade komma. Tror vi var där ute över en timme mitt ute i solen. Vi prövade allt; sitta ner, stå upp, prata, gräs, havre och stänga in dom i ett hörn. Inget funkade. Men vi fick på båda ett varsitt grimskaft, så om det är någon som har lust och inte har något annat för sig så är det bara att fånga. Hmpf.

Söderberg böjde igenom Lostis idag, jippie, halt på alla fyra! Satte henne på metacam, så nu blir det vila en vecka. Och vi som skulle åka in till Valla på torsdag. Som vanligt när man är på gång igen så händer det något. Satans hästar alltså.

På tisdag startar älskade Jackpot! Spår 9 bakom bilen, 1640 meter med Herr Kontio i vagnen. Tur att han är back on track igen, ingen kusk känner hästen bättre och ingen annan orkar väl hålla i honom.. Bara hästen kan hålla sig på benen och visa vad han verkligen kan.. Om det någonsin händer? Jag tycker om honom precis lika mycket i alla fall.

Har börjat packa alla saker till Eskilstuna, åker fredag vid lunch och kommer hem söndagkväll. Med sex hästar i bussen så kan ni ju förstå att det är lite att ha med sig. Tänk bara hur mycket hö och foder vi behöver.. Ni vill inte ens skåda våran packlista tror jag.


Jackpot Ås - livsnjutaren #1

XOXO, Emma.


Kommentarer
Postat av: Andrea

Idag ses vi :D:D ser ja fram emot!!<333

2009-06-26 @ 11:55:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0