Here we are

Idag är det nyårsafton. Om någon liksom har lyckats missa de.

Jag sitter hemma hos Maria, popar musik och försöker tagga till. De funkar sådär, men jag tror faktiskt att vi båda två börjar komma igång nu! Klockan är bara 17.30 än så länge, ingen fara på taket! Vi har all tid i världen :)
Det är nu vi skapar minnen. Tillsammans. Det är de vänner är till för. det är fantastiskt.

Men nu ska jag faktiskt inte bli sådär jobbigt känslosam! Det orkar jag helt enkelt inte. Då måste man tänka så mycket på hur man formulerar sig. Det älskar jag. Men inte idag.

Som ni kanske har märkt så försvinner min bloggenergi totalt på lovet. Det måste betyda att jag har någon form utav liv! Haha.

Nej nu ska jag inte sitta här. Snart är det middag. Sen gittar jag och Marre härifrån. Hallå, vi kan ju liksom inte bara sitta här?! Vi kirrar party in a land far, far away, Enköping! Vi äger.
Såhär när vi väntar in de nya året så vill vi bjuda på ett litet rim, från oss två till er alla.

Bäst på fest, det är vi. 
Firar in tolvslaget med Moët & chandon, dans och skri.
Hela natten kommer klackarna vara i taket,
och nästa år ser ni oss festa loss på flaket.

Tack å hej.


WoW-Jocke <3

Är det någon som kan tala om för mig vad de här med msn egentligen handlar om?
Man loggar in. Byter möjligtvis namn. Visningsbilden ändras typ två gånger om året, när man verkligen inte har något att göra.
När man väl har loggat in så är det i alla fall ingen som skriver. De händer typ lika ofta som de där med visningsbilden..
Den enda gången någon skriver till mig är om de vill ha en bild på en häst typ, haha! Emma är helt enkelt ett stort skämt, eller ett hatobjekt på msn.

Är det någon som vill göra en sån där superproffsig bloggdesign till mig? Jag går mediaprogramet och är dessutom kräsen, så jävligt skillad ska du vara. Jävligt alltså. Använda jag just ordet skillad? Skäms Emma.

Stackars Molly. Nu sover du för evigt.



Nu ska jag glo vidare på min älskade Björn aka Benjamin och WoW-Jocke. Jag älskar honom. Tror han är mannen i mitt liv.

(Glöm för guds skull inte min ironiska sida. Den som ni alla älskar.)

Puss

Jarmo och Benjamin

Idag har Emma hängt med Maria i stora staden. Det var helt galet med folk, men de var skojsigt!
Jag lyckades till slut hitta min älskade kappa och mina skor, en sjal blev det också. Det är liksom bättre att gå hem nöjd.

Vi fick bara ett allmänt dampanfall på några cp-turkar på tåget, me hate sometimes.. Annars så! Vi slapp liksom dom där sliskiga snubbarna på Kungshallen, kände inte igen mig i alla fall. Det är näst intill synd om Maria. Verkligen.

Jag hatar när folk inte förstår att jag är ironisk på internet. Enligt mig så är hela internet ett stort skämt. Nej, nu ska vi inte överdriva, men ironisk är jag i alla fall. Väldigt ofta. Bara att lära sig. Jag älskar att vara de, för i verkligheten så händer det inte allt för ofta.

Igår fick jag ett mail från tjejen som köpte Jarmo av mig, och jättefina kort :') Dom hade gjort en start den 30/11 och kommit 6:a på 2.11, superbra för att vara första loppet. Så fick han pris på deras hästgala för snabbaste 4-åringen, duktig kille! Märker ni att jag är stolt? Det är jag. Över en häst som inte ens är min. Fast en gång var han ju faktiskt de. Min älskade Skalman.
Det namnet får hans lillebrorsa leva upp till istället, eller hur Elin? ;P

Kanske ska man ta sig i kragen och skriva ett inlägg på travnet. Jag tappar totalt blogg-lusten på loven. Det är jävligt skönt. Björn Gustavsson-dvd lockar så mycket mer. Den roligaste människan som levere på våran jord! Igår såg jag Morgonsoffan-avsnitten (Benjamin) 6 gånger på raken. Plus att jag och Elin kollade på dom 3 gånger tidigare på dagen. Haha!

Såhär i juletid

Har inte bloggat på ett antal dagar nu, jag orkar helt enkelt inte. Har varit i stallet sen lovet började, jobbat som en halv idiot. Vad gör man inte för de man älskar allra mest?

Idag är det julafton, en dag som jag faktiskt är positiv till. Visst, hemma hos oss händer det inte så jäkla mycket eftersom vi bara är tre stycken och ingen komm hit. Det är de som är så jäkla skönt.
Jag la ut julklapparna under granen imorse, fett många! Annars har jag inte gjort ett piss :)

Om en halvtimma börjar Kalle Anka, de bästa med hela julen! Karl Bertils Jul är också en stor favorit. Hoppas ni har läst mitt senaste inlägg på travnet. Om min tacos-jul alltså. Mycket intressant.

Nu ska jag gå och fortsätta vara social med min familj. Ni med!

Rent tradionellt sätt; God Jul!

Ciao som vi säger i Italien.

Nörden är på g

Nu har Emma varit sådär allmänt julig av sig och gjort brända mandlar med mamma. Tog det receptet som hade minst ingredienser, mandlar, socker och vatten.
Haha nej, så lat är jag faktiskt inte, men jag älskar mandlarna!

Har suttit och glott lite på gamla Elitlopp, bättre stämning kan sällan hittas! Det blir en spänning i publiken, speakern får något magiskt över rösten, alla ser lite sådär halvnervösa ut, även fast de inte har något med de medverkande hästarna att göra. Sånt älskar jag.

Nu popar jag you tube och dricker 2,25-or - smultron. Inte så roligt som de låter kanske, men vi får se vad som händer sen :) Ska upp tidigt imorgon också så. Blir nog att glo på Gossip Girl, kirrade först säsongen idag. Emma becomes serienörd!
Har suttit och kollat busstider till nästa termin, jag satsar stort på de där med passhäst som jag tidigare nämnde. Jag försöker i alla fall så gott jag kan.

När pluggisen kommer fram

Just nu sitter Emma i skolan bara och bara räknar ner minutrarna till lovet. Ett efterlängtat sådan.

Ändå blir de lite plugg, självmant alltås ;) Lyckades halvt övertala min lärare att få skriva ett travrepotage till vår blivande webb-tidning på textkommunikationen. Jag ska lyckas övertala vår skola att travsporten är något för alla, inte bara gamla gubbar som de flesta tror.
Det kommer bli jävligt svårt. Måste kirra lite intervjuer. Det är jag fanimej bra på.

Jag som trodde jag fick fyra slutbetyg nu till jul, men efter lite räknande (som sagt, inget mattesnille) så kom jag på att det är sex ämnen:
Graf A
Foto A
Engelska A
Naturkunskap A
Mediakunskap A
Samhällskunskap A

Jag vet faktiskt inte till 100 % vilka betyg jag får, men Det blir nog MVG i alla förutom engelska och kanske samhällskunskap, vi får se. kan ju i alla fall inte vara annat än nöjd!

Emma vill så gärna ha en passhäst igen. Men bara en, som jag kan lägga ner mycket energi på. Jag har ju faktiskt bara två sena dagar nästa termin! Kvart i fyra räknas helt enkelt inte som sent. Jag ska fundera på de där. Klarar inte att vara utan stallet så mycket som jag är nu. Jag saknar det alldeles för mycket.

Tänkte att mitt förra inlägg på travnet skulle bli så jäkla bra, men de kändes inte så. Nöjd var jag i alla fall inte. Man är inte på topp jämt!

Jag är sjukt trött idag, satt uppe halva natten och popade musik. Evelina har gjort så att jag har fastnat i det där jävla spelet! Tänker inte ens berätta hur länge jag spelade igår.. ;)
Ciao

This is for you dad. I miss you. A lot.

Theres no time for us                                                                              
Theres no place for us
What is this thing that builds our dreams yet slips away
From us
                                                                                                      
Who wants to live forever
Who wants to live forever....?

Theres no chance for us
Its all decided for us
This world has only one sweet moment set aside for us

Who wants to live forever
Who wants to live forever?
Who waits forever anyway?


Ibland är jag känslig. Som fan.

Emma skrev världens vackraste inlägg igår. Anonymt alltså. Det var så vackert satt man nästan började gråta. Fast de var för mig själv. Inlägget alltså. Ruskigt personligt. Sådant som jag inte vill tala om för någon. Tror inte det i alla fall.
Tufft är det.
Vad gör man om man vill ha något man inte kan få?
Om någon har svaret på den frågan så säg till.
Ibland är jag bara så dum. Att jag faktiskt trodde att det betyde någonting. Jag hoppades.
Lite för mycket.
Bortskämd är det rätta ordet. Jag är van att få vad jag vill ha. Vad det än handlar om.
Men ibland så går det helt enkelt inte.

En onsdag i dess like

Idag är det onsdag. Om någon har lyckats missa de. En onödig onsdag för övrigt. Hade gärna vart hemma idag, men jag har sista redovisningen i foto A plus att vi ska få tillbaka våra matteprov, så jag övervägde att det var bäst att komma hit i alla fall.

Vi får väl se om det blir någe Valla idag, inte ett dugg imponerad av loppen som ska köras. Hade kanske vart kul att se Juggle Face i alla fall. Men jag vet inte. Det är kallt och de hatar jag. Har inte fotat på några veckor heller. Så himla roligt är det faktiskt inte. Eller det är roligt, men inte att stå där när det är minusgrader. Ensamt är det också. Det tycker vi inte om.
Fotograf är nog inget framtida yrke för mig i alla fall! Bara kanske. Ibland liksom :P

Den här veckan kommer att gå ruskigt fort. Sen är det äntligen lov. Efterlängtat! Det gick förresten ganska bra på debatten igår. Jag tror det i alla fall. Så mycket samhällsperspektiv blev det kanske inte, vet inte om jag får glömma mitt MVG nu?

Glömma är jag ju inte allt för duktig på. Men jag har kommit på hur jag ska lyckas bäst med de. Big secret you know.

Emma saknar fortfarande en häst. Det kommer hon alltid göra. Tills hon köper en alldeles egen. Nu ska jag strax gå till min mattelektion. Eller ja, om 25 minuter.
Ciao

Grattis!

Strax har Emma en debatt om kärnkraft. Tre betyg ska sättas, två av dom är slutbetyg och jag har inte pluggat. Grattis!
Det brukar någonstans ändå betyda att jag kan en hel del om jag stuntar att plugga på, hoppas kan man ju alltid.

När jag ändå håller på att gratta mig själv för mina instatser så kan vi väl passa på att skicka iväg en gratulation till Mäster! Stjärnhästar dropar in i stallet titt som tät, inte så konstigt i och för sig.. Fama Currit kommer snart att stå på Stig H:s träningslista. Han verkar mer än nöjd på sin hemsida.

Igår hängde jag med Maria och kollade på en lite halvkonstig film, All the boys love Mary Lane. Inget som jag direkt kan rekomendera, slutet var de sämsta jag skådat på länge. Vi hade ju mysigt ändå!
Imorse hänkade hon med mig till plugget och så fotade vi mina studiobilder. Dom fyra årstiderna körde vi och det blev riktigt bra faktiskt! Finns på min facebook om någon vill glo.

Nej, nu ska jag fortsätta här. Med.. Tja. Jag vet inte.
Ciao!

Emma goes Ålstabarn :)

Kom hem från Valla för inte så länge sedan. Det var jävligt kallt (smarta Emma glömde att pälsa på sig) men trevligt! Image slog på en sån där allmän och onödig galopp in på upploppet, jahapp där rök segern. Duktig häst.

Det är nu som jag egentligen ska sitta och plugga kärnkraft, men det är så grymt tråkigt. Hur mycket måste man kunna för att debattera i 30 minuter? Hur ska jag kunna veta de?! Nu får man lite halv panik faktiskt. Har inte pluggat ett piss och på tisdag är det tänkt att Emma ska sätta dit ett MVG i två ämnen samtidigt, mina slutbetyg hänger på de här. Fy för plugget.

Känner att jag måste börja vistas mer i stallet. Mitt andra hem allstå. Jag älskar de! Armarna gör det tyvärr inte. Jag har liksom en formsvaka för dagen. Den jobbas lätt upp igen. Nu jävlar.

Det var idag jag kunde se dig i ögonen. Det var idag jag verkligen förstod. Det var idag som jag släppte taget om dig, på riktigt. Fy fan va skönt. Ärligt talat. Det är lätt att vara efterklok, och det är jag. Man lär sig på sina misstag.

Nu ska jag frossa i Toffifee, ladda för kärnkraften liksom.

Ciao

När man vet vad man vill

Nu lackar det mot jul. Det är då man ska skriva en önskelista va? Överst på min lista står det: häst.
Jag vill så grymt, sjukt gärna ha ett eget varmblod. En som har sprungit in lite, stått i storstall som kanske är lite less på livet. Så kommer Emma där, ridtränar, pysslar och bryr sig. Det skulle vara så roligt och givande.

Kunskap finns (förhoppningsvis). Pengar finns. Men tiden räcker tyvärr inte till, och jag hatar det. Att jag inte kan göra någonting åt situationen. Det tär allra mest. Vill jag något så brukar jag kämpa nå ruskigt för att få de hela genomfört, men nu funkar det helt enkelt inte.

Alla tycker jag är så smart. "Bra att du satsar på skolan!" Blablabla.. Jag kan delvis hålla med dom. När det är snöstorm och 25 minusgrader är det inte alltid så kul att gå till stallet och köra. När man har mycket i skolan är det skönt att inte behöva stressa ihjäl sig. Men vet ni vad? Jag skulle kunna leva med snöstormen. Jag skulle kunna leva med stressen. Det har jag ju klarat av hittills i mitt liv.


Löpkörningen saknar jag också nå grymt mycket. Det känns som om jag förlorat min chans att få köra/rida några lopp över huvud taget. Vem sätter upp mig frivilligt liksom? Det hände en gång, tur kallas de..
Utan en egen pålle kommer jag aldrig få köra. Och som någon sa: "Det är i vagnen du hör hemma, du ser så otroligt lugn och sansad ut. Du vet verkligen vad du gör." Dom orden glömmer jag aldrig.

Sen var det ju de där med körkort.. Mamma är inte så pigg på att skjutsa mig en halvtimme dit och en halvtimme hem varenda dag. Jag förstår henne. Om det bara skulle finnas ett travstall lite närmare mitt hus så skulle det också funka.


Jag har funderat på att bara köpa en gammal travare, bara rida och köra lite för skojs skull när man har tid och så vidare. Men jag har kommit fram till att det är en dålig ide. Som tävlingsmänniska skulle det inte funka för mig. Då skulle man aldrig ha något att sträva efter, och det klara jag inte.


Lilla Emma får snällt ställa sig åt sidan och vänta. Se när alla andra har roligt. Hmpf.

Man kan försöka se det positiva också. Jag kan göra sådant som jag tidigare inte riktigt har hunnit med eller orkat helt enkelt. Som mina vänner. Dålig i skolan har jag aldrig varit, men sen jag slutade vara i stallet så har jag höjt mina betyg till högsta betyg i allt förutom ett ämne. I dom vi får slutbetyg i nu till jul i alla fall. Det är sex ämnen kan jag tala om. Dessutom har jag ett fantastiskt bra sommarjobb, så bra det kan bli. De erbjudandet jag fick kunde jag helt enkelt inte tacka nej till.

Jag vet vad jag vill. Det är min starkaste drivkraft i livet. När det inte riktigt funkar som man ska så blir det jobbigt.


Korkade människor, ja dom finns överallt

Den dagen har varit allmänt onödig. Började klockan 9 med lucia + dans till halv 11. Efter det var de historialektion med världens sämsta film, Marie Antoniette eller vad fan de nu heter. Den skulle handla om den franska drottningens lyxiga liv, men jag tyckte faktiskt mest att dom gick runt i ett slott och hade olika klänningar på sig. Ibland åt dom mat också.

Efter de stod det lunch på schemat. Emma hade taggat till för risgrynsgrönt hela veckan, och när man kommer till matsalen så går de knappt att få ner gröten på tallriken. Mums.

Sen var det graflektion. Jag och Evelina trodde att vi började halv 1 och vid 20 i så hade läraren fortfarande inte kommit. Men vi började visst kvart i, och japp prick i tid stod han där och öppnade dörren för oss. Vi som var så sugna att åka hem.
Vi skulle kirra egen hemsida men det gick inte att logga in på datorerna. Vi fick en halvtimmes rast för att se om de sedan skulle funka. Vi velade återigen på om vi skulel tagga hem, men så blev det inte.
När den där halvtimmen hade gått så var vi väl på lektionen i en kvart. Vi råkade visst höra något om att man fick åka hem när man ville, bara man lärt sig något. När snubben skulle iväg för att hämta kaffe så halvsprang vi ifrån lektionen.

Vi fick en liten skrattattack och så kom han där i korridoren när vi stod vid skåpen! Vi typ sprang iväg. "Fan Emma, jag glömde mobilen vid datorn!" Haha bra jobbat Evelina. Han verkade ju inte allt för sur för att vi gick. Och ja, vi var konstiga.

Sen bar det av till mammas jobb. På tåget hem blev man lite allmänt avundsjuk. Så fort tåget saktade in för en station så hördes ett jäkla klirrande och dom lila små kassarna verkade synas över allt. Emma is a good girl :) Well, tonight at least. Eller de får vi ju i och för sig se.
För nu ska jag dra. HA!
Ciao.

Jag älskar Solvalla

Hade en väldigt trevlig kväll på Valla igår! Jag orkar inte skriva allting åter igen, så jag skickar in ett utdrag från mitt nyaste inlägg på travnet, som till mesta dels handlade om detta. Så har ni läst den så kan ni ju hoppa över de kursiverade :)

Jag måste få hylla en fantastisk, och mycket underskattad häst. Igår vann hon Petit Prix på Valla på 1.13,7 full väg och slog hästar som är i toppen av hennes kull. Detta var dessutom den snabbaste segertiden någonsin i detta lopp. Oblige Ås heter den lilla krigaren som alltid gör sitt bästa. Likt sin pappa Scarlet Knight, är öronen alltid slickade bakåt och vilken ruskig löpskalle märren har!

Daniel Redén körde ett perfekt lopp med hästen i tredje par utvändigt och in på upploppet kändes det som om hon skulle ta Paper Moon. De gjorde hon också, med lite hjälp på traven från mig och lilla ägarsonen Mattias Melander. Lite ståhej blev det och bordet var rätt nära på att bli sönderslaget..

Det var en glad Mattias som efter priscermonin kom tillbaka med en bukett blommor och ett stort leende. Att diskutera trav med en 12-årig grabb kan knappast bli roligare än med honom. Vilken entusiasm och koll han har på varenda häst. Farbrors Gigant Neo är den stora favoriten. Jag förstår honom.


Jag hade alltså en härlig kväll med Matte igår! Han är för rolig. Och fy fan va hästjäkeln sprang! Hon kanske inte ser så mycket ut för världen, men vad som finns i hennes huvud är dyrbart.

Nu sitter jag återigen i datasalen. Ibland undrar jag varför jag ens åker till skolan. Just nu gör vi ingenting. Jobbar med kärnkraftsarbetet och min egna hemsida. Hemsidan behöver jag i och för sig hjälp med, men de andra kan jag lika gärna göra hemma. Idag hade jag definivit åkt hem om jag inte haft engelskaprov på min bok. Det gick förresten bra.

Skulle egentligen ha hängt med Maria idag, men hon är sjuk. Så jag får plugga istället ;) Krya på dig Rii!
Nej, nu ska jag snart åka hem. Ska snacka med lilla Perka först. See you!

We made it!

Vår berömda mördartisdag håller äntligen på att ta slut. Vi kan sammanfatta dagen såhär: blä!
Jag kände mig i alla fall fett duktig, hitta asmycket fakta till kärnkraftdebatten som vi ska ha om en vecka. Matteprovet gick väldigt bra, skrev på alla frågor förutom två stycken, och en av dom var MVG så den gav jag mig inte ens in på.. Fast när de känns bra så brukar de ofta gå dåligt för mig och tvärtom. Håll tummarna helt enkelt.

Skrev ett inlägg på travnet idag också, fan vilken tid de tog! Började med din vid halv 10 imorse, men la inte in den för än någon timma sen. De var ingen speciellt inlägg heller så jag vet inte varför de tog så jävla lång tid. Jag hade nog egentligen inte så mycket att komma med, kände bara att jag var tvungen att skriva lite.

Måste bara få säga såhär: hahahah! Vilka patetiska människor de lever på vår jord. Ursäkta. Men det är näst intill roligt ibland. Hur fan hittar jag alla? Tycker inte att någon som läser ska ta åt sig i alla fall. :P

Städade iordning lite på mitt skrivbord idag. Så mycket skit man har. Och så roligt all skit är! Hade säkert 100 travprogram och miljoner gamla foton, sådana som jag kanske inte riktigt hade förväntat mig att hitta. Snyggt blev det!

Gud vad jag svamlar.. Ska popa vidare, I don't care - Fall out boy och Circus med Brittan.

Ciao

Music is my drug

Idag är det måndag. Om någon kanske har missat de. Emma är väldigt trött och skulle gärna hoppa över måndagar. Får sitta i skolan 1 ½ timme innan jag börjar, har idrott, historia och naturkunskap - tre väldigt onödiga och tråkiga ämnen.
Kunde inte somna igår, var way to pigg så jag låg och kollade på film ett bra tag. Det är på morgonen man ångrar sig. Att man vaken så länge alltså.

Jag är en sån där jobbig människa som lyssnar sönder en låt i taget. Går runt med ipoden eller har datorn på 24/7 och bara maler en och samma spår. Just nu är det Circus - Brtiney Spears. Jag vet, kommentera inte, men jag blir typ taggad av den på något vis. Eller jag känner mig sjukt cool när jag lyssnar på den i alla fall.

Har också en annan mycket stor talang. Är nämligen bäst på att komma på gamla, mycket dåliga låtar. Såna där som man egentligen aldrig har gilla. Sen kan jag sjunga den en hel dag. Det brukar vara en ny varje dag. Om jag är på hugget alltså. Vi får se vilken det blir idag. Igår blev det någon gammal Cher-dänga tror jag. Stackars mamma.

Jag har bra hårdag idag. Det händer inte allt för ofta. Kör inpackningar som en halv idiot, jag vill ha sådär långt hår som jag alltid hade förut.

Imorgon är det matteprov. Jag har bara gått igenom det en gång om jag ska vara helt ärlig. På något vis så känns det ändå som om jag har bra koll på de hela. Kanske är det en illusion eller något i den stilen, bara för att jag inte ska behöva plugga mer. Vem vet, inte du - vem vet, inte jag. Den kör vi idag!

Nu har det kommit massa ettor som kollar snett på allt och alla som vanligt. Sluta glo för fan! Jag hatar dom. Bara därför. Jag känner dom inte ens. Men våra ettor springer liksom runt och jagar varandra i korridorerna och skriker, leker allmänt bitchiga helt enkelt.
Som jag sa rätt högt till en tjej förra veckan, gå och dö.
Emma har visst blivit lite kaxig! Det är nog låten som gör de.

That's right!

Fuck de förra inlägget. Jag behöver inte dig. Inte alls. Jag har förstått de nu. Jag är en av de starkaste människorna som lever på denna jord, och det är jag stolt över.

När ingenting verkar funka

Ibland vill jag bara säga förlåt för den jag är.
Förlåt till mig själv.
F
örlåt för att jag älskar de jag inte ska.
Förlåt för att jag struntar i saker som jag egentligen så gärna vill göra.
Förlåt för att jag inte tar tag i sådant som betyder mycket för mig.
Förlåt för att jag tänker alldeles för mycket.

Jag skulle kunna skriva en hel bok. Men så funkar de inte. Det är nu jag har förstått. Det är nu allting slår emot mig. Hela tiden har jag gått och hoppats. Förgäves. Jag förstår inte. Jag gav hela mitt liv. Men de hjälpte inte.

Så kul som vi kan ha

Kände bara för att skriva av mig lite grann!
Igår var jag och Maria i stan och tittade på filmen alla snackar om, Twilight. En lite halvsmörig kärleksfilm kontrad med lite spänning. Även fast jag inte är speciellt förtjust i just smöriga kärleksfilmer så tyckte jag om den! Det är inte ofta en film får bra betyg av mig, fråga Mikaela så får ni se!

Efter de drog vi hem till mig och hade allmänt roligt, på de sätt som bara vi två kan.
Idag på eftermiddagen drog vi in till Valla på ponnygala, de var rätt okej! Fotade lite grann och var allmänt trevlig. Nu sitter jag här och har en sån där härlig hemmakväll, ensam. Jag tycker om de. Oftast. Om man inte börjar tänka för mycket.. Men de ska vi inte göra! :)
Ikväll kände jag faktiskt att de blev lite tråkigt, hade varit kul att hänga med några eller nåt. Jag har i alla fall julpyntat lite i mitt rum och käkat godiset som blev över från bion.

Imorgon blir det en hemsk pluggdag. Måste råplugga till matten, har prov på tisdag och jag har knappt tittat igenom de ännu. Måste försöka börja somna tidigare på vardagarna också. Jag hatar att vara trött. Men jag kan helt enkelt inte somna bara sådär. Tyvärr.

Ni har väl inte glömt min travnetblogg? Den är så grymt mycket roligare, både att skriva och läsa! Det tycker i alla fall jag själv.
Nu ska jag popa lite musik! Kanske upprepa förra lördagen lite grann, fast i mindre skala och ensam?

// Emmis

VIP och tomtenisse

Igår kväll var det julmarknad på Valla. Emma julade till det ordentligt och delade ut julklappar till alla galna föräldrar. Jodå, den lilla mjukishästen man fick var till barnen, men de var föräldrarnas egna tävling om vem som var snabbast att trycka fram en unge. Själv stod jag intryckt i en julgran och gjorde ett desperat försök att se glad ut. Se bildbevis på min travnetblogg (Obs! Det var Erik som var i farten med de supervackra bilderna).  

Hade min nya skitsnygga kjol idag, jag älskar den! Maria är liksom bäst på de där med kläder, för där är jag näst intill talanglös. Lite smak har jag, men de gäller ju att hitta grejerna i affären också..

Helgen som varit var grymt rolig måste jag säga. Roligaste på jävligt länge till och med. På söndagen blev vi VIP på Globen också, Mattan kirrar alltid de bästa liksom!

Veckan har gott snabbt! Kanske för att det inte var någon skola i tisdags. Var på tekniska och sen hängde jag och Marre runt i stora staden och gjorde ett försök att hitta julklappar och vi lyckades faktiskt ganska bra!
Imorgon är det fredag. Då ska vi hitta på något igen och på lördag är det lite galatime på Vallen.

Jag är hyfsat less på internet nu! Konstigt liksom.. Höll på att plugga till mitt matteprov, ska nog fortsätta med de.

Yes

Jag skriver snart. Jag är less på internet. Bye.

RSS 2.0