Björn här och björn där

Nu börjar Melodifestivalen. Jag säger bara det, ta bort kärringen som leder alltihopa, hon bara förstör. Förra året tittade man liksom bara för att Björn var med, nu är det tvärtom. Hon är inte rolig någonstans.

Jag vill bara påpeka en sak också; jag är inte dum i huvudet och jag hatar när folk ljuger för mig. Punkt slut.

Ett fantastiskt virus har intagit min stackars kropp, orkade knappt någonting i stallet idag, hämtade ett par hästar och det kändes som om jag sprungit 20 mil. Jag knarkar cociliana, och ja, det innehåller morfin. Somnade en stund efter V75 också, sovit middag har jag inte gjort på år och dar. Var det förresten bara jag som satte hjärtat i halsgropen när Untersteiner orsakade en omstart med Carmen Launcher?

Nu ska vi käka middag, hasselbackspotatis och kyckling. Förmodligen kommer det inte smaka ett skit, men det ser gott ut i alla fall.

Imorgon är det Valla. Kanske skulle man ta och åka in. Har inte vart där på, ja, några månader måste det vara nu. Det är ju så att man skäms. United startar med unge Goop i vagnen och Marcus ska ut och gasa med Super Igor.



XOXO, Emma.

Go morgon, go morgon!

Jippie. Imorse vaknade jag av att Muppen tände lampan rak i ögonen på mig. Min näsa är ur funktion och jag hostar. Jag har inte tid att bli sjuk nu! Verkligen inte.

Igår var vi brudar i Kista och kollade lite i affärer. Inhandlade ett basiclinne, örhängen, leggings och såna där jeansleggings som alla kutar runt i. Fett coola. Klippte mig gjorde jag också, vågade knappt titta när han tog flera centimeter 3 gånger på uppklippningen. Hej då till sparningen. Men det blev faktiskt snyggt.

Idag ska hela gänget se Männ som hatar kvinnor. Då menar jag hela gänget. Till och med snubbarna ska med. Hur ofta händer det liksom?

Nu ska jag bege mig ner till stallet. Klockan rusar!


XOXO, Emma.


Tröööött

Ibland är det svårt att veta om man ska förklara vad ett ord betyder för en yngre människa. Jag och Amy skojade om att, ja slutar man vid halv sex så kan man ju förkröka i skolan på fredagar. Amy förklarade ordet förkröka såhär: Det är när man slappnar av så man kan sova bättre på kvällen sen.
Ja. Det beror ju på hur man ser det.

Igår var vi upp med tuppen och fixade allt i stallet. Emma agerade ponnykusk och körde två gamla godingar, Lufsen och Molle. Lufsen är fortfarande min passhäst. Bara på tävling alltså. Det är betyder liksom tur.

Efter det drog jag och Mickas in till stan, kollade i lite affärer, eller ja, typ bara alla H&M, och snackade lite med Andreas. Det låter positivt på sponsringsfronten i alla fall!
Jag kunde naturligtvis inte låta bli att handla. Lite över 600 riksdaler på H&M, bl a ett par super-duper-snygga-emma-kan-inte-gå-skor. Jag älskar att bara titta på dom.

Nu har hela högen dragit sig in till Vallen, jag och Amy blev kvar hemma. Jag orkar inte, och så måste jag plugga historia. Jag tränade förresten idag! Gick 25 minuter på bandet med backe. Haha, fett duktig.

XOXO, Emma.


På begäran

Nu kommer ett inlägg, på begäran faktiskt. Idag var det premiär, första snabjobbet i historien för oss två tillsammans. Hon kändes fin, hög puls men det är inte så konstigt, Sundberg kan inte ha gjort någonting med henne.
Hon var totalt tokig, jag funderade ärligt på att köra om Marcus och bara låta henne springa, så ont i armarna hade jag. Handlederna var helt blåa och det lät som om jag höll på att döda henne. Pullburk?

Charlotta har varit här hela dagen också, tittade igenom Losting också. Två låsningar i manken, som jag trodde, och benhinor fram. Måste kolla tänderna på henne också, det är ju synd om hästen.

Jag och Madde skulle skynda oss att köpa thaimat i BålstaMarcus skulle hinna in till Valla och köpa skor. När vi har kommit fram och ska gå ut bilen så hade vi inga pengar med oss. Blonda brudar. Det var bara att vända tillbaka en kvart till enkel väg.

Sen drog i alla fall hon och Muppen, när de kommer fram till Valla var det stängt hela veckan, så det var bara att sätta sig i bilen till Stall TZ. Haha, snacka om snurrigt. Orka ha stängt när Valla har två tävlingsdagar den här veckan!

Image startar på fredag och United på söndag.


XOXO, Emma.


Klaga är de jag är allra bäst på

Jag är trött. Det är kallt. Mamma kommer om en timme. Jag ska egentligen plugga mediakommunikation. Jag älskar att klaga :)
Jag är så ruskigt sugen på godis så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Två hela dagar har jag hållt mig. Fyra kinapuffar räknas väl inte? De närmsta onyttigheten jag får komma är popcorn, så enkelt är det. Imorse funderade jag på en banandiet, men den funkade tills jag kom till skolan och käkade lunch. Jag som inte ens gillar banan egentligen, men mätt blir man en stund i alla fall.

Imorse var jag faktiskt pigg när Madde kom in och tände lampan, det har inte hänt på år och dar. Tog ut hästar, skottade boxar och gjorde mathinkarna. Losting måste börja gå jobba nu, hon är helt tokig!

Tycker förresten att ni ska kika in Familjens hemsida, den är uppdaterad. Fanfar! Helt otroligt, tänk att de skulle ta nästan 2 år. Tycker ni ska ta er en extra titt på Loving Lavec. www.teammelander.se.

Imorse, eller ja, klockan 12 kom jag på att jag har engelskaprov. Tror ni Emma har pluggat? Icke sa nicke. Jag som alltid brukar göra de. Jävla engelska B. Har antagligen glömt bort provet eftersom det känns så otroligt onödigt. Sämre lärare får man ju leta efter.

XOXO, Emma.

En helt vanligt onsdag

Sitter på Marcus jobbiga mac, vad gör man inte för sina läsare. Tänk om jag skulle ha lika många här som jag har på travnet.

Har lekt vuxen ikväll, städat lite i huset och lagat mat till brudarna. Eller ja, om ris och nuggets är att laga mat så. Nu sitter jagoch glor halvt på liven, två f-lopp och Emma får ingen styrning. Hm.

Körde min häst med ett mjukare bett idag, blev tusen gånger bättre. De vanliga jag hade förut har förmodligen nypt henne i mungiporna. Visst ligger hon på lite, men den här gången lyssnade hon i alla fall, efter några varv kunde jag själv bestämma tempo. Snart är jag boss på heltid när vi tränar.



Igår var det förresten matteprov. Kan omöjligt säga att det gick bra, men jag bara måste fixa ett G. IG finns liksom inte i min värld och jag tänker inte plugga matte på lovet. Över min döda kropp.
Efter de så åkte jag i alla fall och tröstshoppade lite på HM och Gina, underkläder, ett par ljusa jeans, en randig tröja och ett par ljusa jeansshorts till sommaren, en för övrigt efterlängtad tid på året.

Mickas ligger i soffan, sjukt. Nyser och hostar som en dåre och Emma Wahlberg har bestämt sig för att övernatta i hennes rum tills imorgon. Inte smart. Blir nog soffan istället.

XOXO, Emma. 

Mördartisdag

Trött. Känns inte som om jag är någonting annat just nu. Jag brukar inte ha något problem med tempo och att ha en sovmorgon på helgen till halv 10-10. Men så fort jag ser den där jävla skolan så gäspar jag. Sen när man går hem och sätter sig i bilen blir man pigg på en gång. Såhär skoltrött har jag aldrig varit i hela mitt liv. Jag vill bara sova mig igenom alla lektioner.

Idag kommer jag seriöst inte klara av hela skoldagen. 08.30-16.40 med matteprov som jag inte kan sista lektionen. Fan vad jag pluggade med Sandra igår, kom väl hem vid 21-tiden. Körde Losting gjorde jag också, igår blev jag faktiskt förbannad på henne. Jävlar va arg hon var! Vände och skulle jogga några rättvarv, så fort uppförsbacken kom drog hon in huvudet, bröt som en idiot åt höger och bara tog i. Dags för snabbjobb snart, får jogga på 5 dagar i veckan månaden ut nu.

Äntligen fått svar på sponsringen, nu får vi se hur det blir bara. Möte nästa vecka om de.

Om någon av mina läsare ber, snälla kör en bön för mig till provet.

XOXO, Emma.


Monday

Måndag, härliga måndag.
Helgen var väl allmänt lugn. Eller det beror på hur man ser på det hela. Stallet för mig är lugnande. Oftast i alla fall, även fast än det är en hel del att göra på så mycket häst. Rutinen är det inget fel på i alla fall.

Igår sket jag näst intill totalt i matte B och gick på bio istället. Bolt. Den enda Disneyfilmen som underhållit mig någosin i Ice Age, och den här. Den var faktiskt rolig! Och Missan, vi vet vad du gjorde förra sommaren. Där fick jag verkligen till det! Fanns tyvärr ingen bild på katten. Men ni som sett den och varit på Ålsta borde förstå att det är siameskatten i filmen jag talar om. Dom som förstår borde vara.. hm. Mikaela. Om hon läser bloggen de vill säga.

Idag blir det dunderplugg på hög nivå, blev bara 6 tal på hela helgen - inte bra. Måste köra min surmärr först, i lördags var det inte långt i från att jag körde in och drog på henne en svansgaffel. Det är bra. Temprament ska dom ha.

Titta vad jag hittade. Jag är visserligen ett stort fan av Nikon, men ack så snygg den var. Något för Mickas kanske?



XOXO, Emma.


Fredagkväll

Jag brukar faktiskt inte klaga och vara emo över mycket i min blogg, eller att inte klaga kanske var att ta i, men ni förstår hur jag menar.

Men nu tänker jag faktiskt va negativ. Riktigt jävla jävlig ska jag vara. Jag är så jävla less på dessa människor. Dessa människor som hela tiden tror att "det är något." Vadå är något? Fatta och förstå att ibland växer man ifrån varandra, vissa orkar man helt enkelt inte med längre. Så enkelt är det. Tyvärr. Ge mig some space. Och nej, jag är inte sur. Tycker ni ofta att jag är sur? Jävla töntar! HAHAHA!

Helgen är planerad. Denna vecka också. Kanske inte lika rolig som den förra. Men ändå. Imorgon är det Valla på dagen. Jag skulle verkligen behöva köra Losting, men de hinner jag kanske innan vi åker in. Eller så blir det som vanligt. Jag säger att jag ska med och så ändrar jag mig alltid i sista sekund. Så jävla roligt tycker jag inte att de är längre. Jag älskar att titta på loppen, men de kan man göra hemma på liven där man inte fryser och får tjocka i sig fet mat. Perfa.

Man skulle kunna kalla denna helg för en Ålsta-helg. Sover här idag, och imorgon också. På kvällen kommer Melwin så vi får väl agera barnvakt. På med melodifestivalen och ge honom en chipsskål. Enkelt och bra.

Sitter och popar Kelly idag igen, verkar inte uppskattas av tv-tittande Mikaela Melander. Hennes rosa dator är cp.

XOXO, Emma.

Smart brudar

Sitter framför datorn (nähää) och lyssnar på lilla Kelly, My life, my life, would suck, would suck, withouuuuuuut yoooou! Ni kan ju föreställa er själva hur det låter. Mamma undrade om jag hade ont någonstans.
Ska ju egentligen plugga till matte b-provet, de har jag gjort också. En halvtimme fick liksom räcka.

Idag lämnade vi in valblanketten till trean med ångest på hög nivå. Jävla piss-skit. Jag får fan inte ta körkort innan jag går ut. Då kommer jag åka hem varje lektion. På webbdesign i alla fall. Jag känner mig samtidigt duktig att jag valde de, bra att ha med sig om jag skulle få för mig att bli någon form av datatjej. Man vet ju aldrig.

Jag pallade inte trycket och tog media med samhällsinriktning. Jag tänkte "palla ha praktik i 2 månader", när jag egentligen menar "hjälp, ut i arbetslivet redan!". Det stämmer. Jag är livrädd för att börja jobba. Nej inte livrädd, men osäker. Jag vet inte vad jag vill med mitt liv. Jag litar inte på mina kunskaper tror jag, har ruskigt höga krav när det gäller något jag tycker är roligt. De där med journalist skrämmer mig. Vet inte varför. Jag är väl en såndär typisk Svensson som inte gillar förändringar..

Igår blev det inget bloggande, vart Ålstabarn över ett dygn och att skriva på Mackans mac-data är helt världelöst, jävla rättningsprogram och skit. Var i stallet hela dagen. Madde fick framåt eftermiddagen den briljanta idé att hästarna skulle få lite skojsiga grenar att tugga på i dom fantastiskt roliga hagarna. Våra ideér är bäst ibland alltså. Skåda sjävla.



XOXO, Emma.

Sist

Ja, jag var definitivt kvar sist i skolan idag. Över 1000 elever går på UBG, och Emma Wahlberg lyckades stanna till sist. 17:16 lämnade jag byggnaden, mörk och tom. Ibland undrar man ju vad man håller på med. 



Funderar på om jag ska sätta igång med matteplugg, men jag orkar verkligen inte de. Så sjukt tråkigt och ointressant så det finns inte!
Nu ska jag trösta mig själv med en klänning från nelly.com.
 
XOXO, Emma.

Den värsta mördartisdagen någonsin!

Nu har den här dagen äntligen tagit slut. Den värsta på länge, helt seriöst. Tror aldrig i hela mitt liv att jag gått igenom en sån fruktansvärd tråkig och jobbig tisdag. Cred till oss idag alltså att vi inte åkte hem tidigare.

Nu har jag alltså slutat, men måste ändå sitta i plugget 30 minuter till och vänta på mamma. Nog för att jag är jävligt seriös med min häst så orkar jag verkligen inte åka dit idag för att borsta henne. Håll ut stumpan! Jag får väl antagligen åka hem och plugga till matteprovet, som jag helt förträngt, eller historiaseminariumet som vår lärare väljer att kalla de. Herregud, använda normal svenska tack.

Fick reda på idag att jag är ledig imorgon, har aktivitetsdag med det är bara foto-nördarna som har skoldag, haha! Får väl försöka köra så mycket som möjligt innan de ska vaccineras på eftermiddagen, bara banan inte är genomfrusen. Du får helt enkelt sitte upp i traktorn hela natten Marcus!

Nu har jag blivit sådär att jag äter hela tiden igen. Vinägerchips till frukost, Snickers, lite smågodis, glass till kvällskvisten - you name it. Skärp dig Emma! Inte bra på beachen 09. Haha, som om jag kommer hänga på någon beach. De blir väl travbanorna och Melanders pool. De räcker mer än väl för mig.

XOXO, Emma.

See you at the club

Fan va jag hatar skolan ibland alltså. Nu ska vi göra våra val inför trean och studievägledar-jävlen kan inte ett kiss om hennes egna jobb. Seriöst, vilken jävla idiot. Hög ser hon ut att vara också, man börjar ju undra.

Jag har i alla fall 400 poäng kvar att välja. De kurser jag vet säkert är Svenska C, Grafisk kommunikation C och Psykologi A. Nu är det fortfarande 100 poäng kvar och jag har ångest över vad jag ska välja. De lutar väl åt webbdesign, tråkigt men jävligt bra att ha med sig i min bransch känner jag. Min bransch. Ha!

Sen kommer vi till det jobbigaste, media- eller saminriktning? Är väl egentligen ingen skillnad förutom att man får 8 veckors prao på mediainriktningen. Skitkul ju! Men ändå vet jag inte.. De ska liksom dela vår två klasser inriktningsvis, kul liksom!
Blanketten ska vara inne på torsdag, jag tänker så att de knakar.

Travnet.se:
STC:s montéserie innefattade under fjolåret 63 lopp. I år kommer STC att utöka antalet lopp i serien till 84 lopp. Dessa lopp ska ridas under perioden april till december på landets 27 största banor.

Banorna får 30.000 kronor per lopp och förstapriset i varje lopp ska vara minst 20.000 kronor. I övrigt får banorna får själva utforma respektive propositioner efter banans egna önskemål.

Sådant får Emmas läppar att le.

Det blev ingen körning med Lostis idag, banan var inge rolig alls. Fick promenera på bandet och en halvtimmas borstning inkl. målning av hovar.

XOXO, Emma.

Måndag morgon, när vi vaknar..

Jippie, imorse hade Slätt svarat på mitt fb-mail, doxk utan bekräftelse. Han lovade i alla fall att skynda sig. Bäst för dig grabben! Jag får någon form av abstinens snart på dom där alltså.

Jag la ifrån mig boken 21:37 igår och somnade väl 23 minuter efter eller något sånt. Ändå är jag så jäkla trött idag. Gick upp imorse och duschade bort lite färg från kroppen - nu är jag snygg igen.
Sitter i plugget och väntar på lektion som vanligt. Idrott - åka skridskor på sjön. Never in my life! Så jag vet ärligt talat inte  vad jag väntar på. En ny lektion om tre timmar?

Måste köra Losting idag, imorgon hinner jag inte och på onsdag ska dom vaccineras. Jävla saltet på banan äter upp karlederna på dom, har varit asnoga varje dag och än så länge är hon fin. Mina läppar håller också på att frätas bort när man har kört. Usch.

Nu känner jag att det blev lite väl mycket svammel. Vi hörs sen.

I know you love me, XOXO, Emma.

Em & Marre-weekend

Nu var ännu en helg över. En jävligt bra en. I fredags hängde jag och Marre hos Eve, så roligt har jag nog inte haft på länge! Thanks dude. Emma goes DJ på partyn som vanligt. Haha, nörd.
Sen finns det ju alltig nåt man ångrar lite efter. Haha, som att man ringde till massa muppar t ex.
Jag och Evelina blev taggade att ringa vår älskade historia-Madde. Men ingen hade ju numret. Fuck.


Igår blev det stall hela dagen, körde min lilla häst. Idag var det något radikalt fel i huvud på den lilla damen. Brunstig. Jippie! Ena femhundringen skulle hon pulla och andra skulle hon jogga skitsakta och bli rädd för allt. Somna hinner man i alla fall inte göra!


Idag när vi kom till stallet hade Lostingen haft party hela natten. Vattenhinkarna hängde åt alla möjliga håll, krubban hade låstnat på ena sidan och ena bandaget var avtaget. Hon fick vila idag, banan var allmänt blöt och jobbig så jag orkade faktiskt inte. Maria hängde med till Ålsta och körde Maja, favoriten liksom.


Nu är vi nästan precis hemkomna från stan. Vi är bruna och mäta. Det känns ju jäkligt bra. Jag är inte speciellt sugen på att skriva känner jag.

XOXO, Emma.


Psykologen Emma

Idag var jag och tog ut hästar + mockade boxar innan skolan. Lostingen fick en ny hagkompis idag, Loving istället för dom andra två mupparna som trycker in henne i ett hörn och lämnar henne ensam. De går mammsen inte på med på! Dom där två verkade ha roligt i alla fall, nu är alla passgångare samlade i en hage. Det känns tryggt så de inte smittar resten av gänget på Ålsta. Perfekt för min framtida USA-flytt, tar med mig Losting och börjar med pace i stället.

Plugget gick faktiskt hyfsat bra idag, hade massage första lektionen, sen film på engelskan och sist mediakommunikation. Jävligt intressant ämne, men läraren går en på nerverna ibland. Hon är bra, men pratar till alla som om man vore helt slut i huvudet.

Skulle ha kört när jag kom från skolan, men banan var inge vidare utan sladdning så jag började med min terapi istället. Den går ut på att få bort rädslan mot allt som rör sig eller låter. Det känns verkligen som om jag kommer att lyckas. Nej, men allvarligt, jag skulle vilja att hon blev lite mer bekväm och harmonisk i sig själv, inte så harig hela tiden. Idag blev det promenad i skymningen, sket bara ner sig en gång! Nytt rekord. Nej, nu är jag dum.

Hämtade ner grejerna som Melander köpte i USA, walsh i mitt hjärta säger jag bara! Grimma var ju inte heller så dålig - ingen av grejerna var det!


Helgen är väl i stort sätt redan planerad! Imorgon blir de lite fekke hos Eve och på lördag blir de stan med Marre-Parre. Nice.

XOXO, Emma.

Vad gör man inte för sin älskling

Idag blev det stall för hela slanten. Mockade boxar, gjorde mathinkar och körde två hästar. Losting och Layer. Gick bra på båda två, förutom att min kära häst har damp första 500 meterna, är man inte med på noterna kan det hända att man far ner i diket. Sen är det lugna gatan. Knäppkänga. Allting som händer runtomkring henne är ju så ruksigt läskigt också. Som tex att duscha, gå upp på bandet (som hon gjort ett x antal gånger nu), borsta på benen eller om det är en liten blöt, mörk fläck på golvet. Livsfarligt! Tagga ner damen.

Hade en mindre rolig upplevelse in till Valla, muppen Melander (eller Bengan, välj själv) skulle naturligtvis övningsköra just idag när det var en månad sen sist. De slutade med att han och modern böt plats i Kallhäll. Marcus är inget säkert kort i dessa sammanhang. Inte idag i alla fall.

Var på Valla i, tja, 20 minuter! Handlade lite stuff till min pålle, nu är det bara sulky kvar tror jag! Jag vågar inte ens skriva hur mycket de hela slutade på, en saftig summa helt enkelt. De blev:

Walsh-sele
Träningsgamascher
Nosrem
Ganaschrem
Knäkappor
Montégjord



Mycket bra grejer, Emma är som vanligt über-intelligent och väljer alla de dyraste sakerna, fint ska det vara! Även fast än man inte är något proffs kan man ju försöka se ut som ett i alla fall.

XOXO, Emma.

Jag firar för dig med BJ

Jag har börjat med en sån där härlig vana när jag kommer hem från stallet:
Äter middag. Duschar i hundra år. Lägger mig i sängen med datorn. Sen blir det liksom att man ligger kvar här tills det är sovtajm. Läsa bok brukar jag göra också, den där jävla Det är ju så läskig så det är lika bra att läsa när någon är vaken, haha. Jag som aldrig varit rädd förut. Nu kommer det fram..

Jag och Evelina har gått igenom ännu en mördartisdag tillsammans, på hennes födelsedag! Kul liksom, fylla 18 bast på en tisdag. Nu är du stor och jag liten, grattis!
Vi som skulle småfira med en varsin chokladkakaOK, så funka inte kortet :( Vi fick gå tillbaka i kylan med tuna leggings och mitt fantastiska skavsår på fötterna, utan choklad.
Men vi klarade oss ju ändå!


Nu ska jag trycka i mig lite Ben and Jerry's, snart behövs inga vikter till montén haha!


XOXO, Emma.


Graf + BB

Sitter på min underbart långa graflektion och gör ett uppslag till min trädgårdstidning. Rosor handlar det om. Jag är färdig för tidigt. Igen. Är man en duktig och ambitiös elev så är man. De må jag säga. Kan naturligtvis inte lägga upp bild eftersom min blogg alltid fuckar ur då. Eller skolans datorer är cp.

Sitter och rockar Breking Benjamin, dom bli liksom aldrig dåliga i mina öron. Fantastiskt. Deras märke är ruskigt snyggt, skulle jag lätt kunna ha på vaden. Nämen vad nu då?! Den gick så klart att lägga in, men mina verk - icke.
Den som kan urskilja vad bilden föreställer, eller kanske vad det står får ett plus i kanten av bloggerskan!



Idag kommer hela gänget hem från en två veckor lång vistelse i landet med stort L, ni vet säkert vad jag talar om. Hoppas jag i alla fall.
Jag har saknat dom lite! De är liksom ingen fart och fläkt i stallet, bara tomt och tyst.

Har mina nyaste skor idag, ontifötterna.se! Vill man vara snygg så. Smart Emma, idag när vi har lång dag i plugget också. Duktig idiot.

XOXO, Emma.

Klara and Emma goes jägare

Det blir ett jäkla tjat när jag inte bloggar, nu tar jag mig i kragen då!

Hänt mycket de senaste dagarna, i fredags drog jag och Marre in till stor staden på en liten weekendresa i de brunas paradis. Nu är vi ännu vackrare än vad vi var innan! Och sexigare så klart.
Såg I taket lyser stjärnorna, helt okej film, fick däremot damp på en ful brud som skulle pissa två gånger under en film.

I lördags var det stall för hela slanten, var helt slut när jag kom hem och däckade väl vid halv elva-snåret.
Körde Losting, de gick super! Det verkar dock som om vagnen och körning är lite utav ett stressmoment för henne, men de ska vi få bort. Måste nog kolla munnen på henne också, annars var hon perfekt. Min lilla flicka.

Igår blev det också stall, skulle ta en liten sovmorgon men sen jag köpte Losting så kan jag typ inte sova längre. Får dålig samvete om hon får stå inne längre än till 10, även fast jag vet att Marcus tar ut henne. Jag var klarvaken kvart
över 9.
Fick promenera på bandet och testa massagemaskinen. Den var lika läskig som allt annat i hennes liv.
Drog hem, fick för mig att jag ville gå på bio igen. Var väl hemma i en halvtimme, stressade gärnet och kastade mig in i bilen. Jag och mamma drog till Kista och såg Benjamin Buttons otroliga liv. Ingen jättebra film, bara en sån där som man måste se.

Idag hade jag friluftsdag, ridning stod på programmet. Blev inte så mycket på den fronten men jag körde 4 hästar + lunch i Spånga! De kallar jag snabba människor. Jag och Klara hade rävjakt med Luffsan och Angel, en spännande och rolig upplevelse utöver det vanliga.
Den höll nästan på att springa in i stallet! Inge skabbig alls. Sen kuta den runt på banan och vi for efter med shettisarna. Tysse jagade den i sin hage också. Ja herregud.

XOXO, Emma.

RSS 2.0