Sorry guys!

Sorry för dålig uppdatering! Är helt enkelt inte så sugen på att skriva just nu. Igår hängde jag med Julle och idag blir det Marre för hela slanten! Kuligt!
Börja blogga på travnet nästa vecka också! :)
Vi hörs när jag har nåt att säga ;)

Dewey the star

Guess where I am? På mammas jobb! Mitt nya favoritställe..
Igår såg jag High School Musical 3 efter jag fikat med Anja och Felizia, tillsammans med Amy. Jag kan faktiskt inte påstå att jag tycker dessa filmer är bra, men låtarna gillar jag och då blir allting liksom okej. Den var i alla fall som förväntat, mycket töntig handling men ändå så kan jag inte låta bli och tycka att den är lite bra.

Jag ska in till stan idag också. Blev inget shoppande igår (en tröja, halsband och vantar räknas inte;) så det blir mer av den varianten idag med Matilda.

Läste på travrondens hemsida att den fantastiske jänkaren Deweycheatumnhowe endast ska göra ett fåtal starter till innan han stallas upp som avelshingst på Walnut Hall. Om allt går vägen så är det tänkt att han ska tävla tre lopp till och hittills så har han vunnit 21 av sina 23 starter. Stämmer detta så gör hästen blott 26 starter i sitt liv. Är det inte fantastiskt? Fast på vilket sätt vet jag inte riktigt, om det är positivt eller negativt alltså. På andra sidan Atlanten gör man ju ofta så här med de riktigt bra hingstarna, efter att ha vunnit i princip allt så går dom till avel som 3-åringar.
Hästarna hinner då inte gå sönder och då mår såklart hästen allmänt bra. Kanske är de en spelande faktor till hingstens avkommor? Att de amerikanska hingstarnas gener blir bättre på något sätt. Kanske är det lite långsökt, men man kan ju alltid fundera..  

God morning people

God morgon gott folk!
Nu sitter jag här på mammas jobb igen, annars kommer man ju inte hemifrån liksom. Hade ingenting speciellt för mig så sen drar jag in till stan och umgås lite med Anja och Felizia
Igår hängde jag ett tag hemma hos min pojkvän innan vi åkte in till Valla. Vi såg i och för sig bara de sista tre loppen, de sista var väl mest intressant för våran del.
Melanderpojken slutade 3:a i mål med en hårt pullande Limen och Svante da man kom placeringen efter. Surt! :P

Läste på vise versa travsidor att herr Reden redan ska sluta hos Goop för att börja hos Stall Zet. Meningen är att han och Elin Gustafsson ska träna hästar som ett slags team. Kanske flyttar han dit på grund av andra andelningar också..? Vi kan bara spekulera, eller hur? ;)

Nu är det ju lov för hela slanten! Fy fasiken va skönt. Har väl inte så jättemycket inbokat egentligen, hänga med lite kompisar och fira 1-årsdag med mr J, mysigt!
Nu svamlar jag bara för att jag inte har något att göra. Vi hörs sen!

Ny frilla

Fixat ny frilla har jag gjort sådär på morgonkvisten. Kan inte påstå att jag blev jätenöjd, men färgen blev skitbra! Klippningen var inte dålig, men det hände liksom inte så mycket med min frisyr. Nåväl.
Så mycket mer har jag inte hunnit gjort hittills, har typ ringt runt till halva Sverige men alla verkar vara upptagna just nu. Hmf. Evelina kanske var lite sugen, men vi skulle väl höras sen.
Sitter lite halvt bänkad framför travet nu, kul kan jag inte påstå att jag har.

Jag vill prata med dig men du verkar inte förstå de. Det är ingenting allvarligt, men när du loggar ut från msn utan att ens svara så känns det faktiskt sådär. Vad är det med dig? Jag förstår ju ingenting. Det kanske inte är något speciellt som du säger, men du behöver väl inte vända allting så fort? Det känns som om det är allt eller inget liksom. Prata med mig för guds skull människa!!

En släpande entré

Fick en sån där liten halvkäck kommentar på morgonen när jag kom till redaktionen: Du kommer med samma släpande steg som Einar Andersson brukade göra!
Är det bra eller dåligt?

Okej, nu ska jag vara lite deprimerande en stund här tänkte jag, men man kan ju inte vara på topp i skrivande jämt!
Ibland känns det som om att det enda jag gör är att vänta. Vänta på bussen, tåget, att någon ska hjälpa en, att mamma ska bli klar i badrummet, att någon ska svara på ett sms eller att någon ska ringa.
Förlåt, men nu tycker jag faktiskt att det är din tur att ta tag i saker. Du säger att jag ska låta dig vara, men det kan jag inte. Varför är du så kort och snäsig mot mig? Jag förstår ju inte, berätta för mig. Och om det inte är något speciellt, varför då vara så otrevlig?
Allt jag önskar är att du ska skicka ett sms och fråga hur det är. Allt jag vill är att du ska ringa och fråga om vi ska hitta på något kul. Eller varför inte bara ringa och prata om ingenting? Det är alltid jag som gör de. Jag kom inte ens ihåg sist du gjorde något av dessa saker. Det är lite jobbigt. Men du verkar inte bry dig om de. Jag tar till mig av de du säger. Snälla, gör likadant själv.

Digital Picture

Nu har jag fått bilderna på av Lasse, har fixat några, eller beskurit i alla fall :P Laddade upp några på min bilddagbok, dom jag orkade just nu.
Nu ska jag snart gå hem. Nooooooo!



Extas Sugar -  Åke Lindblom

Reden - ny stjärnjockey?

Idag är det sista dagen med gänget. Precis som förra veckan så känns det nästan lite sorligt. Man känner sig liksom hemma på något sätt här, alla litar på de jag kan. Varför inte hoppa av plugget på en gång? Jag har lärt mig mer på två veckor om det jag vill lära mig om än vad jag gjort 1 ½ år i skolan. Det är precis som med trav. Man lär sig mer i ett travstall på en månad än vad man gör på Wången i 3 år. Jag lovar.

Jag började för en timme sen och har redan slurpat i mig 4 koppar te. Det är ju gratis! Ringde en galoppbrud imorse, jättetrevlig, och nu håller jag på med bildarkivet.
Kirrade nyaste versionen av Ps igår, stolt är man! Så nu är det bara en ny kamera som fattas. Hm..

Jag har inte varit i stallet på tre veckor nu. Stallen på Valla och hemma hos Svante räknas faktiskt inte. Det känns bra på något sätt. Jag vet inte varför. Det är skönt att inte känna någon press, om jag får kalla det så. Jag har haft den sen jag var 9 år.

Läste precis på travrondens hemsida att herr Redén svingat sig upp i sadeln på en häst han hittat i skogen påväg hem från travet. Haha, vilken härlig kille han är alltså!

Imorgon är V7:an från Jägersro. Ska man kanske bänka sig framför tv:n? Ska klippa mig och slinga håret klockan 10 i Bålsta också. Smart mamma, bra tid på en lördag! Kanske har jag blivit anningen lat..

Runt i cirklar

God kväll gott folk!
Idag har jag som sagt varit på Täby och fotat lite galopphästar. Inte direkt min grej, men det funkade i alla fall!
Jag vill uppmana alla mina läsare till någonting: börja aldrig med något inom galoppen!
Dessa stackars nervvrak studdsar runt, runt med uppspärade ögon och på ryggen så sitter det en ryttare som skriker och slår utan dess nåde.
Det gick ju knappt att fota prisutdelningen för att hästen bara stod och hoppade, i vartenda lopp! Det var i och för sig bara fem stycken men ändå.
I varje lopp så var det säkert två hästar som inte ville defilera (om man nu kallar det så i galoppen?) så en skötare fick gå ut och dra fram hästen med grimskaft tills jockeyn fick igång den. Det värsta av allt är väl ändå att små 2-åriga hästar får kuta runt på en dirt trackbana i 1200 meter hur fort som helst.
Jag ska inte påstå att travsporten är bättre på den punkten, de tävlas med 2-åringar där också och jag är inte för det någonstans.
Men att rida på en sådan liten häst. Det är näst intill absurt. Stackars djur. Det kan ju inte vara sunt för hästen att vara så stressade 24/7.

Tillbaks på redaktionen så redigerade jag mina bilder som jag gillade och tröck in dom arkivet, sen blev det hemfärd.
Nu har jag precis käkat och ska skriva klart mitt skolrepotage. Inte taggade någonstans...

APU utan dess like

Hängde på Solvalla igår och fotade massa häst, skitroligt! Nu fattar man hur jävla dålig min kamera är när jag fick låna en från redaktionen!
På tv var jag också, i introt till Vinnare på tv4+. Blomman flimade mig är jag stod och visslade med ett program typ. Haha!
Nu sitter jag på min mammas jobb och ska strax dra mig ner till tåget. Idag blir det Täby galopp hela dagen och plåta, sen blir det tillbaks till redaktionen för att redigera bilder och vara med på någon lögndetektor-grej som dom gör med en kusk. Tänk om man fick göra det här varje dag!
Laddar upp bilderna jag fotat sen på min bilddagbok, antar att de flesta som läser det här kollar där också ;)
Nu blev det plötsligt lite bråttom, vi hörs!


Bloggare/bilduppläggare

Erbjudanden blev plötsligt många. Jag tror jag dör av lycka. Eller nej, det gör jag inte alls föresten. Men jävligt kul är det! Skulle kunan sluta plugget på en gång. Inget mer om det egentligen. Kan ju bara säga så här; kan Niklas Robertssons blogg ge läsare, nog fan kan jag skriva då! Nu ska vi inte vara allt för taskiga här.
Har inte så jätteroligt just nu om jag ska vara helt ärlig, sitter och laddar upp bilder på någon jäkla server. Men det funkar! Första tråkiga uppgiften på praon.
Ikväll är det som sagt fotografering, så ser ni någon lite brud på som kutar runt på stallbacken eller vid mållinjen så kanske det är lilla jag! Nej, nu ska jag blir klar med det här så jag får gå ner på backen någon gång. Ciao!

En härlig eftermiddag med Perra

Igår hade jag så sjukt roligt på Valla. Jag orkar inte dra upp hela grejen, men vi kan ju säga så här; jag har dansat, sjungit, kollat på film och lekt olika travkuskar med Per Skoglund hela eftermiddagen!
Var med i deras pilot till det nya liveprogrammet, därav fick jag spela olika travkuskar. Jag har inte skrattat så mycket på länge tror jag. Grabbarna är roligare än vad de verkar på tv ;)
Jag har arbetstider från 9-16,16.30, men vid 17.40 så drog jag utan att säga nåt. Det var liksom kolmörkt ute.

Idag är det fota på Valla, fick sovmorgon. Måste ändå gå till bussen snart. See yaah!

Intervjubruden på g

Det är nästan så att jag överbelastar bloggen just nu.
Min ena intervju med Linderoth ligger ute på ATG Idag, inget speciellt direkt. Har snackat med Nisse om Opalen också, de roligaste är ju att min text kan komma med i i princip vilken tidning som helst. Mest en kort notis, men den är jävligt bra!
Micke Nybrink snodde min plats. Men Emma tog tillbaks den. Grr!

Hata!

Jag hatar Sundbyberg. Det regnar för fasiken jämt här!
Har lite tråkigt just nu, väntar på att min snubbe ska bli klar med sin uppkoppling som har tagit 40 minuter nu.. Ska intervjua lite kuskar idag och så var det något fotojobb också. Nice!
Jag har nog aldrig druckit så mycket kaffe i hela mitt liv tror jag. Piggare bli jag inte heller.

Ett av dina favoritinlägg

Jag vet att du inte tycker om att jag skriver, men nu gör jag det i alla fall. :)

Jag förstår att du redan vet om det här, men jag måste få förklara hur mycket jag älskar dig. Eller nej. Det går nog faktiskt inte att förklara med ord, kanske ska jag visa det på ett annat sätt än vad jag gör just nu.
Alla har vi svakor i våra liv och jag kanske har en sådan just nu. Jag vet att man inte kan vara sur och bete sig hur man vill, men alla gör vi fel, du också. Jag vill ju inte vara sur eller arg på dig egentligen, ändå så blir jag de. Sen nästa sekund så kan de vara bra igen.
Jag tycker att du är en sån fantastisk människa Johan. Du förstår nog inte hur mycket jag uppskattar dig. Eller jo, de gör du nog visst.
Du står ut med mig när jag är som jävligast och det kan ju bara betyda en sak, eller hur? Du är faktiskt inte heller världens lättaste människa ibland. Man ska ta varandra för den man är, annars kan det va.
Jag vet inte riktigt vart jag försöker komma med det här, men jag vill att du ska veta att jag inte alltid är sur och förbannad för att jag vill. Varför vet jag inte, så det kan jag inte förklara. Jag vet i alla fall att jag ska bättra mig, ingen orkar med en sådan som jag är i längden. Men som sagt, alla har vi svakor och jag har varit såhär förut då andra fått stå ut med de.
Det är då man förstår hur uppskattad man är av folk.
Jag tänker på de alldeles för lite. Att folk faktiskt tycker om mig. Även fast de kanske inte säger det så ofta.

Förlåt vännen min, jag vill inte tjafsa med dig, det vet du. Det vill inte du heller. Jag älskar dig med hela mitt hjärta Johan.

Jahapp?

Nästan lite kändisvimmel här ju (!).
Nu blev det helt plötsligt tråkigt. Ingen verkar ha tid för mig. Kan jag gå eller? I don't know.. Min handledare har redan gått hem. Jag har inte hans nummer heller. Aja.

Praobruttan i arkivet

Sitter på Kanal 75:s redaktion. Har fått eget skrivbord och hela kittet. Visades runt av supertrevliga Petri, Hästsportens hus är fan större än vad de ser ut! Försökte memorera så mycket de gick vad som fanns på varje våning, har faktiskt inte gått fel en enda gång.
Nu har jag suttit uppe på sexan i kontrollrummet och kollat när de spelar in lunchen. Haha fett kul när dom säger fel och så! Inte ens halva programmet är live..
Skitroliga människor här, alla är supertrevliga också. Känns nästan som om att den här veckan kommer att bli bättre än den förra, även om jag får lika mycket egna uppgifter här, lite mer praktikant-jobb. Som att titta på.

Sitter och glor i gamla Travronden från 1961. Haha veckans snabbaste; Colette (varmblod) 1.26,3.

De coolaste på hela stället är i alla fall fotoarkivet som är ända från 20-talet. Och vem har fri tillgång till de? Lilla Emma!
Skulle hjälpa nån brud med att hitta statistik på V75, men de verkar inte bli nåt. Hon sitter mest bara och pillar sig i håret..

Palla

Den här söndagen är sämst. Du har inte gjort mig någonting. Nej, men jag har för fan inte heller gjort något!
Ärligt talat.. Palla.

@ work

Sitter på jobbet. Haha, kändes faktiskt rätt coolt att säga så!
Ska skriva ett repotage om min arbetsplats till skolan, men Emma har idetorka så här tidigt på morgonen. Alla verkar vara galna på travnet på fredagar. Antagligen för att det är V75 imorgon, everyone is busy och jag sitter här med huvudet pendlade fram och tillbaka på alla som går förbi. Eller springer förbi kanske jag ska säga.

Kom på en grej i morse när jag satt på tåget. Jag hatar tåg. Mest på morgonen. Stämningen är ju sämst! Alla sitter typ helt knäpptysta och försöker verkligen att låta så lite som möjligt. Ingen vet vart man ska sätta blicken så det blir att alla kastar små konstiga blickar på varandra och alla tittar ut genom fönstret på det som man liksom aldrig har sätt förut. Kör man inte på den stilen så är det ju såklart världens sämsta morgontidning Metro som gäller, man läser de som egentligen inte har något värde.
Jag gillar inte tåg helt enkelt.

Min underbara människa ligger och sussar i min säng just nu. Snyggning. Han sa att jag var söt imorse. Det är sånt man vill höra innan man går liksom.
Idag är det fredag gått folk. Blir nog chill. Kanske drar in till Valla imorgon och fotar lite, skulle visst bli fint väder. Annars hoppar jag nog de.
Jag är ju visst på skrivhumör för fan. Ciao.

I'm the shit

Jag är lite stolt över mig själv. Orkar inte skriva så mycket. Har köpt nya vinterskor. Å en tröja.

Mina bilder är med lite överallt på sidan, bl a på artikeln French Cocktail starkast över fyra kilomter. Sen har jag både intervjuat, skrivit och fotat på artikeln En stjärna tändes. Den ligger dessutom på förstasidan! :) Jag var faktiskt inte nöjd alls med bilderna, men redaktionen var så fine, haha.
Skickade in fyra bilder till ett företag som ska tycka upp dom stort till mig idag också, fick de gratis! :)
Sista dagen imorgon. Lite tråkigt. Hm.


Sovmorgon

Lyckades faktiskt sova ut till 11.15 idag, även fast än jag vaknade typ 30 gånger men men :) Har kvällstjänst på Vallen idag, så jag börjar inte förrens vid tretiden! Såg att Erik lagt ut min artikel vid 11 idag, Ludde och Karis dyring färgstarka kontraster heter den. Gillar faktiskt inte rubriken så mycket, men han gjorde de så fine :P
Tänk inte på min byline bara är nu gulliga, ingen höjdare att bli plåtad vid 9 på morgonen första dagen liksom..

Intervjuen igår med Daniel var fan bäst! Jag får faktiskt inte avslöja något, men intressant var det. Sorry Johan, men han var fett snygg. Haha!
Idag blir det som sagt intervjuer och fotografering för min del. Måste kontakta Kanal 75 också, ska ju vara där nästa vecka.
Nej, nu ska jag bädda sängen så min pojkvän blir glad när han kommer hem.

Travnet

Känner att jag måste blogga. Har varit lite mycket just nu, sitter framför datorn och skriver hela dagarna så pigg på det kan man ju inte påstå att man är när man kommer hem.
Det är kul på travnet i alla fall! Alla är schyssta och jag lär mig asmycket. Lite stelt kan det vara ibland, det blir mest snack om det jag gör och inte så mycket runt omkring.
Har gjort en artikel och notis idag, imorgon är det repotage och fotografering som gäller. Skojsigt värre! Alla tar mig fett seriöst i alla fall, gör precis samma sak som de andra fast än jag kanske har lite mer tid på mig.
Tidspressen är det jag lärt mig mest om hittills. Det är en stor omställning från skolan.
Det jag har en vecka på mig att göra i skolan ska jag åstadkomma på en dag nu, helst med ett bättre resultat också.
Lägger ut en länk när mina grejer kommer upp på sidan!

Idag har jag varit först och skrivit som sagt, sen vid 13-tiden så drog vi oss in till stan och gjorde en intervju med en kille, asintressant!! Men jobbigt var det, två timmar på ett café. Jag har nog aldrig lärt mig så mycket på en dag i hela mitt liv tror jag.
Puss

Amazing

En sån här lugn helg har jag nog aldrig haft i hela mitt liv. Inte vad jag kan minnas i alla fall. Det är väl både positivt och negativt. Skönt att inte behöva göra så mycket mer än vad man orkar och vill. Eller nej, negativit är det inte. Bara i längden.
Imorgon är det första dagen på travnet. Det ska bli skitkul, men lite nervös är man ju. Det känns faktiskt just nu bara som en stor press på grund av mitt projekt som ska utföras. Äsch, det blir som det blir. 
Idag ska jag idrotta frivilligt kära vänner. Haha! Men lite pushing. Eller mycket. 

Igår var det en heroisk duell mellan Commander Crowe och Triton SundÅbytravet. Vilken insats av Commander! Trots att han fick vika ner sig med en tredjedels nos så var han helt fantastisk. Att kunna gå i dödens mot de hästarna, den distansen i sin blott 24 start och ändå inte ge sig på upploppet är ju fan otroligt. Han såg helt slagen ut in på upploppet, ändå kämpar han så tappert.
Triton var ju inte direkt heller dålig. Med en startgalopp kan han ändå trycka ner sina konkurrenter på de sätt han gör. Fantastiskt.

 

Fredag hela veckan!

Idag är det fredag. Jävligt skönt. Har inte så mycket att skriva om egentligen. Jag behöver inte vara i skolan på tre veckor nu! Gud så skönt. Fast ändå så känner jag mer press nu än vad jag någonsin har känt i skolan. Det blir nog inte så farligt som jag tror. Men visst, jag ska göra massa grejer på travnet och jag har inte ens en vecka på mig. Det blir nice i alla fall.

Idag ska jag åka bil. Ovanligt va? Men föraren är mycket snyggare än vad jag är van vid den här gången.


JAAA!

Johan körde körkortet! DU ÄR BÄST!


Lite hemskt är det..

Det känns nästan på gränsen till hemskt att säga det. Men sedan jag sålde min Jarmo så har jag helt plötsligt tid. Tid till att plugga ordentligt. Tid till att motionera. Men kanske det bästa av allt; jag har tid till att göra absolut ingenting. Det är en väldigt skön känsla faktiskt. Att känna att man verkligen inte måste göra någonting. Men jag tror inte att jag kommer klara mig så länge på det här. I längden blir det jävligt trist.
Inte för att vara traskig på något sätt, men jag förstår inte hur folk som har kompisar som intresse kan vara nöjda med sitt liv. Kanske är det för att jag är ständigt van vid att ha ett måste med mig, att jag hela tiden har något att göra.
I längden så är det väldigt skönt att alltid ha något på gång.
Som sagt, snart hittar vi väl någon schysst pålle att ha roligt med. Fan va kul det ska bli! Äntligen säger jag bara..
Från och med 1 januari så får man ju göra alla kategori 4-lopp(tror de var 4..) oavsett vilken licens man har också. Då kan vi köra/rida alla lopp sjävla också. Tror att F-licensen ska utökas med några år också, till 20 eller hur det nu var.

Idag startar min tävlingshäst på Solvalla med Goop i vagnen. Det går ju inte, ingen kille på den hästen tack! Nåväl..
Ny mobil har jag nu också! :)
Jag tycker verkligen om den, min stil på något sätt. Ah.
It's not my time med Three Doors Down är bäst.

Lovely times

Underbara onsdagar. Inte! Men idag fick jag faktiskt sova så att jag bara var här en timme för tidigt. Jippie!
Jag känner lite halvt panik just nu.
Det är mycket den här veckan, skitjobbig uppgift i historia och redovisning i engelska på fredag. Jag har inte ens börjat på historian. Nästa vecka är det praktik! Fatta att jag inte behöver vara i skolan på 3 veckor. 3 veckor!! Inte en enda läxa heller, vi ska bara skriva ett repotage om vår praktikplats. Känns nästan som om jag ska ha sommarlov, haha :P

Kan någon bara säga åt mig att börja övningsköra?! Jag har fan gjort de en gång och om 7 månader så fyller jag 18. Kanske dags att börja innan snön faller..
På torsdag så fixar en annan snubbe det i alla fall, då åker vi land och rike grabben. Nej, inte för stora förhoppningar nu. Annars blir det tredje gången gillt.

Nu ska jag ha min sista mattelektion innan lovet :) Igår var det prov så jag antar att vi inte kommer att börja på något nytt. Gud så härligt.

Good girl!

Shit, idag har de hänt mycket grejer. Eller de känns så i alla fall, pratat med typ 18645 människor!
Hade ingen första lektion så jag tog det lungt hemma hos Johan någon timme. Sen var jag ointelligent och åkte till skolan en timme för tidigt. Vissa säger inget heller! :P
Hade lektion om APU:n och sen var det matteprov. De gick väl bra, G i alla fall och det är jag nöjd med i matte B.
Gick till centrum sen är mammsen var hos en naprapat. Vi tog en sväng till stallet och snackade, det kändes väldigt bra!
Nu är allting fixat :)
Åkte hem för att plugga, men det blev en snabbis till Barkaby och köpte en nya vinterjacka.
Kollat på massa varmblod, finns lite som är intressant, eller mycket! Men de ordnar vi sen på torsdag..
Köpte ett par nya vinterskor från nelly.com också, dom var rätt tuffa men jag får se om jag vill ha dom kvar, passar inte direkt till alla kläder kanske, men men :P Kastar in en bild där nere!
Vart ute och gått har jag också! Powerwalkade en halvtimme hemma, sen blev det mörkt och ensamt, då gick jag hem igen.
Sålt sulkyn också. Och tagit reda på vart jag ska vara på praktiken.
Allting känns allmänt bra. Jippie :)


The weekend

Det här hänt väldigt mycket den här helgen och jag tänker inte berätta allt.
I fredags startade jag Jarre i Agria-finalen på Vallen. Värmde som vanligt lite halvdåligt och flegmatisk men i loppet gick han som en gud.
Orkar inte ta upp hela loppet, men vi slutade i alla fall 3:a på nya voltrekordet 2.01,5. Dessutom 2140 meter. Hästen har nog faktiskt aldrig känts så bra, inte ens innan derbyt. hade bara en galopp också. Fasiken va de gick undan sista 500!

Nya ägarna var ju där och skulle hämta honom också. De kom först efter värmningen, men vi bestämde att prata mer efter loppet. Och det gjorde vi. Först fixade vi papprerna och gick på prisutdelningen.
Sen berättade jag typ allt om hästen och på ett ungefär hur jag brukar göra med honom. Hela familjen var med, och dom var verkligen supertrevliga. Allting kändes bara så himla rätt.
Ändå kan man inte förunna sig över att bli så ledsen. Allting gick liksom så fort. Jag kan knappt säga hej då innan min underbart fina ponny stod i deras hästbuss och inte var min längre.
Kanske var det bra att dom bara tog honom och åkte. Det var nog bäst så.

Jag inbillar mig säkert bara, men det kändes som om Jarmo var helt deppig i stallet redan när vi kom. Han som inte brukar kunna stå still utan stegra och hålla på hela tiden, stod med hängade huvud och vägrade dricka båda efter värmingen och loppet.
Det var som om jag smittade honom med min ledsamhet.
Nu låter det som om min värld gick under. Men så var det ju inte. Det kändes så rätt. Såklart att jag är ledsen. Han gav mig så ruskigt mycket glädje att det inte går att beskriva med ord.
Nu är han inte min längre.
Jag fick i alla fall ett mess igår att allting hade gått bra och att han älskade sin nya shettiskompis som han fått :) Jarre-gubben.

Var på auktionen både fredag och lördag. Lördagen var bäst. Segt i början, men sen var det skitroligt. Tills det inte gick längre.
Det kändes bara som om att alla vara allmänt söta emot mig. Haha! Tack snubbs ;)
Det blev inget Valla för mig på söndagen. Jag vet. Kriteriet. Men ATG live fick stå för de idag. Jag pluggade matte och gick en halvtimma i spöregnet. Jag kände mig faktiskt väldigt ansvarstagande och duktig. Ah, de gjorde jag.

Ja ja

I know. Har inte skrivit på hela helgen. De kommer, de kommer.


You can do it

Jag har ångest. Mycket ångest. På tisdag är det matte b-prov. Och lilla Emma pluggar inte. Jo, lite, man jag kan ju inte påstå att typ en kvart räknas som plugg när hela helgen typ är fullspäckad.
Jag är så less.
Less på att jämt behöva plugga. Jag klagade fan aldrig på skolan förut, men nu är det värre än någonsin. Lärarna är tokiga. Ibland känner man bara för att ge dom en fett smäll i ansiktet. Men jag tror inte det hjälper. Då får jag säkert ännu ett arbete att lämna in.

Imorgon är det no school och Valla för hela slanten. Sista loppet med Jarmo, sen får jag inte med mig honom hem igen.. Fan, det är nästan lite sorligt.
Det lär ju bli värsta inlägget i helgen om honom. A, så får det bli.

Hämtad ska jag bli också. Av Johan Håård i egen hög person. Hoppas gör jag i alla fall. Om du klarar de. För det gör du. Annars tar jag bussen, men det är inte lika kul.
Sen tar vi bara en biljävel och åker nånstanns. Fett nice.
Ikväll är jag riktigt trött.
Matteboken ligger bredvid mig och skriker att jag ska öppna den. Men det vill jag inte.

Erik is the shit

Fan va jag snackade skit igår.
Det blev Valla i alla fall :) Hängde med snubbsen och glodde när Erik körde galopp med allt förutom Baloo B. Han skulle ju som sagt köra Loving i sista loppet, men vädret var lite för kallt för mig så jag drog hem vid lopp 8. Orka vara kvar till sista för att se när Erik hade för lång tömmar i amerikanarvagnen och kör gunga.
Sen precis när jag går av tåget i Bro så ringer Mickas och säger att hästen vann. Bara för jag åkte hem. Jag har nog ingen positiv inverkan på tävlingarna.

Jag har hittat en häst jag vill ha. Den är helt okej. För det är sån häst vi ska ha. Inte sant?

Deprimerande

Varning! Inlägget är deprimerande.
Onsdagar. Inte direkt min favoritdag kanske. Idag blev den lite bättre i alla fall. Slipper texten, sista lektionen som är över 2 timmar lång. Läxa har jag ju i och för sig, men den tar vi sen..
Jag har kanske inte varit allt för aktiv på mitt naturkunskapsarbete som ska vara inlämnat på måndag. Och så när jag äntligen tar tag i det ordentligt igår kväll så gick allt åt helvete. Svårt att förklara, men jag lyckades med att inte spara de två sidor jag skrev. Jag höll fan på hela kvällen! Jag var fan nära gråten och datorn var i riskzonen men den klarade sig..
Haha, världens största grej var det ju inte direkt men det kändes som om allt bara var skit. Man kämpar som en idiot för att ligga steget före för att kunna göra vad man vill efter skolan och på helgerna, men det tjänar ju ändå ingenting till. Lärarna kommer bara med nya grejer hela tiden. Att prioritera bort auktionen och Vallen i helgen känns piss, så jag får plugga matte som en bög de kommande dagarna så jag slipper de i helgen..suck.
Nåväl, jag satt i alla fall i skolan i en timme i morse och skrev om arbetet. Vill jag lämna in det så kan jag. Fast bättre kan det i och för sig bli..

Måste fota lite människor idag, tror Amy får vara modell. Kom fram soljävel!
Jag vill ju åka in till Valla idag och se när Erik kör gunga med Loving i sista loppet, men det blir nog inget med det eftersom jag måste plugga. Suck igen.

RSS 2.0